building

KO SMO MI

Bar gradnja doo Bar je firma osnovana u januaru 2015. godine.Osnivač i vlasnik firme je Amir Arabelović.

Osnovna delatnost firme je prodaja građevinskog materijala , izgradnja objekata i usluge transporta.

Prodaja građevinskog materijala obavlja se na stovarištu na adresi Zaljevo bb,Bar u okviru koga posluje i salon keramike i sanitarija.U okviru stovarišta imamo pogon za obradu željeza i pogon za proizvodnju fert gredica.Sarađujemo sa renomiranim proizvođačima iz Crne Gore,regiona i inostranstva kao što su: Cemex, Titan, JelenDo, Stamal, Vojvoda Prijezda Stalać, Potisje Kanjiža,Fero Keš Mostar, Alga Nikšić….

Bavimo se izgradnjom stambeno-poslovnih,turističkih,porodičnih i drugih objekata po sistemu ključ u ruke ili odvojeno grubih građevinskih ili završno zanatskih radova za šta posedujemo licencu Inžinjerske komore Crne Gore.

Raspolažemo voznim parkom od 3 šlepera i 2 dostavna vozila sa kranom.

Firma zapošljava više od sto radnika od čega u sektoru prodaje materijala radi 15 radnika,a ostalo je stručna građevinska radna snaga.

Naš primarni cilj je da svi naši klijenti budu zadovoljni uslugama koje pružamo kao i da sa poslovnim saradnicima ostvarujemo korektnu i otvorenu saradnju.

Zašto izabrati nas?

Brzina

U vremenu kada se želi za što kraće vrijeme postići što veći rezultat a ujedno zadržati kvalitet Bar gradnja je postala prepoznatljiva na polju građevinarstva. Postali smo sinonim za brzinu i kvalite.

Iskren i pouzdan

Sarađujući sa nama bićete u prilici da spoznate pravog partnera koji će Vam od samog starta saradnje bez ikavih skirvenih namjera ponuditi najbolja i najjeftinija rešenja za ono što želite da uradite u građevinarstvu.

Posvećenost kvalitetu

Kvalitet je oduvek bio centralna vrednost Bar gradnje. Kvalitet je naša najviša misija. Uvijek težimo ka tome, jer je to naše osnovno obećanje ka našim kupcima i klijentima. A mi naša obećanja ispunjavamo.

Uvijek napredujemo

Vodeći računa o održivom razvoju i stabilnoj finansijskoj osnovi, mi smo posvećeni dugoročnim ciljevima i našim vlastitim poslovnim sposobnostima. Našim zaposlenima nudimo atraktivno, interesantno i raznovrsno radno okruženje.

Naši partneri