STOVARIŠTE
GRAĐEVINSKOG MATERIJALA

Ozbiljnom poslovnom politikom i kvalitetni poslovanjem postali smo partneri renomiranih proizvođača čije proizvode možete naći u našoj ponudi. U okviru našeg stovarišta možete pronaci širok spektar građevinskog materijala renomiranih proizvođača.

 • Željezo

  U okviru stovarišta nudimo usluge vezivanja, savijanja i ispravljanja betonskog gvožđa, tačnije, možemo da uradimo po mjeri i specifikaciji sve što Vam je potrebno.

  Takođe, u ponudi je betonsko gvožđe u koturu, rebrasto gvožđe, armaturne mreže…

 • Armaturne mreže

  U okviru stovarišta nudimo prodaju svih vrsta armaturnih mreža renomiranih proizvođača.

 • Žica i ekseri

  U našem stovarištu možete naši široki izbor pocinčane, bodljikave, paljene i druge žice kao i veliki izbor eksera svih profila i dimenzija.

 • Opeka

  Kod nas možete naći sve što vam treba za gradnju unutrašnjih i spoljašnjih zidova, pregradnih zidova, za izradu gredica i panela za međuspratne tavanice.

 • Cement

  Iako se danas prodaje veliki broj gotovih rešenja za gradnju, bez peska, cementa, kreča i dalje je nemoguće bilo šta uraditi. Stotinu kubnih metara ovih osnovnih građevinskih materijala pohranjeno je na našem stovarištu, zaštićeno od vremenskih uticaja i prljavštine, tako da je nivo finoće i čistoće isti kao kada je materijal izašao iz fabrike. Tu su pakovanja svih dimenzija, od malih za sitne kućne radove, do vreća za tovarenje u kamione. Za svaki od ovih materijala imamo u ponudi nekoliko osnovnih tipova i sve najtraženije brendove. U ponudi su, pored ostalog proizvodi renomiranih proizvođača.

 • Građa

  U našoj ponudi se nalaze grede, daske, fosne, lajsne, letve raznih dužina, dimenzija i namena.

Naši partneri